Dopravní podnik Ostrava a.s. se sídlem Poděbradova 494/2, Moravská Ostrava, nabízí k pronájmu nebytový prostor o velikosti 57 m2 (místnosti 46,7 m2, sociální zařízení 10,3 m2) na ulici Bohumínské 157 ve Slezské Ostravě.

Nebytový prostor je v objektu u pěší lávky přes řeku Ostravici na Seidlerově nábřeží u náměstí Jurie Gagarina. Nebytové prostory jsou situovány v 1. a 2. NP. Objekt je v dobrém stavebně technickém stavu. Vnitřní prostory jsou zajímavě dispozičně řešeny. Nebytový prostor byl do května 2015 využíván k účelu provozování masáží a relaxačních procedur, ale svou polohou místa a uspořádáním je vhodný k různému účelu využití a podnikání. V okolí je veškerá občanská vybavenost. Nebytový prostor má velmi dobrou dostupnost, a to jak osobními, tak hromadnými dopravními prostředky a je dobře přístupný i pěším z centra města. Celý objekt je velmi dobře viditelný z dopravní komunikace ul. Bohumínská. Prostory jsou po částečné rekonstrukci, včetně sociálního zařízení. Prostory jsou vytápěny elektrickými přímotopy, voda je ohřívána elektrickým bojlerem. Bezprostředně u objektu je možnost parkování 2-3 osobních aut, v blízkosti je veřejné parkoviště.

Nájemné bude určeno formou licitace jeho výše za 1 m2/rok obálkovou metodou, nejnižší podání je 660 Kč m2/rok. Nájemné nezahrnuje služby spojené s užíváním nebytového prostoru. V obálce musí být uvedena výše nájemného, identifikační a kontaktní údaje. Obálku označte „Neotvírat – nájem NP ul. Bohumínská“ a doručte na adresu:

Dopravní podnik Ostrava a.s.
středisko správa a údržba ostatního majetku
Poděbradova 494/2,
Moravská Ostrava
702 00 Ostrava

nejpozději do 19. 6. 2015 do 10:00 hod. Prohlídky nebytového prostoru budou zajištěny odpovědným zaměstnancem střediska správa a údržba ostatního majetku, tel. 724 473 746.

foto budovy foto budovy
půdorys budovy interiér