Pokud si v těchto dnech nevíte rady, jak cestovat ostravskou MHD, využijte mobilní aplikaci Dopravního podniku Ostrava (DPO) „MojeDPO“, kde najedete jízdní řády v nejaktuálnější podobě.

V důsledcích preventivních opatření došlo v posledních dnech k mnoha změnám v ostravské MHD. Pokud si nejste jisti rozsahem provozu a odjezdy konkrétních spojů na linkách DPO, využijte mobilní aplikaci MojeDPO. Díky této aplikaci se můžete ve vozidlech DPO připojit také k rychlejšímu Wi-Fi signálu nebo si zde zakoupit jízdenku.

Všechny podrobnosti o cestování městskou hromadnou dopravou v Ostravě, včetně možností alternativního spojení v případě omezení na linkách, najdete na FB profilu Dopravní podnik Ostrava anebo na speciální podstránce www.dpo.cz/nouzovadoprava.

„Děkuji všem cestujícím, kteří dodržují aktuální hygienická opatření. Nesmírně si vážím takové spolupráce a vzájemného pochopení. Osobně doporučuji všem cestujícím využít aktuálních služeb mobilních aplikací, jako jsou třeba Mapy.cz, a sdílet svou polohu, čímž můžeme všichni pomoci snížit riziko šíření infekce koronaviru,“ doporučuje svou osobní zkušenost generální ředitel DPO Daniel Morys.

Společně to zvládneme.